top of page

Week van de Acupunctuur 2019

Week van de Acupunctuur, ook mijn afstuderen komt steeds dichterbij. Om uiteindelijk een goede Acupuncturist te worden moet je een heel traject volgen. Je leert ongeveer 20 uur per week aan theorie. Je oefent per jaar 560 uren samen met je oefengroepje. En je gaat kennis opdoen op stage adressen. Ook krijg je binnen de opleiding interne stages waar je leert hoe een goede anamnese uit te vragen met de juiste punten te combineren voor het beste resultaat en dan als kers op de taart het prikken van deze gekozen punten. Wist je dat ik naast de theorie en praktijk van dit 4e jaar ook mijn scriptie ga schrijven? Mijn scriptie gaat over Acupunctuur en Menopauze.

Ergens in mei 2020 zal ik zelfstandig gaan behandelen.

Op school in Zoetermeer heb ik hiervoor nog 4 tot 6 mensen nodig die ik 4 weken lang wil volgen en behandelen. Deze behandelingen zijn gratis. Heb jij interesse of ken je iemand, laat het me dan weten. Dit gaat onder supervisie van een docent die de diagnose zal controleren. Dan volgt 27 juni 2020 het examen en kan ik me na 4 jaar studeren eindelijk Acupuncturist noemen.

Voor de volgende klachten kun je dan bij mij terecht:

▪️hoofdpijn

▪️reductie van pijnklachten

▪️klachten aan het bewegingsapparaat zoals frozen shoulder in samenwerking met fysiotherapie.

▪️oor, oog, neus klachten, zoals hooikoorts en astma

▪️fibromyalgie - reuma

▪️cvs vermoeidheidssyndroom

▪️slapeloosheid

▪️menopauze - menstruatie klachten

▪️spijsverteringsklachten

De Westerse geneeskunde verlies ik daarbij nooit uit het oog en indien nodig zal ik je doorverwijzen naar de huisarts of andere disciplines.

Samen de beste zorg voor u!

✖️Onbalans weer in balans brengen✖️

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page