top of page

Heerlijk Fruitwater Recept

Heerlijk recept voor het maken van Fruitwater ➖Sinaasappel – blauwe bes – munt➖ Wat heb je nodig: ✖️1 sinaasappel in plakjes ✖️handje blauwe bessen ✖️1 takje munt Na de massage krijg je van mij altijd een glas fruitwater aangeboden. Waarom is het belangrijk om te drinken ? ➖Weg met afvalstoffen➖ Een massage bevordert de afvoer van afvalstoffen. Water helpt de vrijgekomen afvalstoffen via de nieren en de blaas te verwijderen uit je lichaam. Je hebt dus meer profijt van je massage als je water drinkt. Dit hoeven heus geen liters te zijn, 1 a 2 glazen na (en eventueel ook voor) een massage is voldoende. 

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page