top of page

Nieuw ervaar Hotstone Massage


Hoe werkt een Hotstone massage?

De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt, zal ongeveer 40-45 graden zijn. De Hotstone Massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de eeuwen heen glad gepolijst zijn. De stenen verwarmen het lichaam plaatselijk. Het gebruik van veel stenen verhoogt de lichaamstemperatuur, dat aangenaam en verwarmend kan zijn. Eerst worden er een aantal stenen op u gelegd. Deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en hebben een ontspannende werking. Vervolgens wordt het lichaam ingesmeerd met olie om de stenen goed te laten glijden over de huid. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkende bewegingen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page